Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected] В продължение на две седмици бургазлията Бранимир

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg В продължение на две седмици бургазлията Бранимир
Коментари Харесай

Бургазлия се прибра от Банско след като контактувал с болни от коронавирус и се самоизолира

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected] 

В продължение на две седмици бургазлията Бранимир Колев посрещал израелски туристи в Банско, които потвърдено са инфектирани с ковид, получавал нееднократен отказда бъде проучен за заболяването, макар кашлицата и макар че неколкократно е упорствал да му се направи тест. Той се е прибрал в родния си Бургас, откакто е схванал, че е контактувал със инфектирани туристи. Едва през вчерашния ден Бранимир съумял да си направи бърз тест в една от частните лаборатории, който посочил, че не носи болестта. 

" След като завърши сезона, аз се прибрах и самичък се изолирах за 14 дни вкъщи. Свързах се със 112, а оттова ми споделиха, да се обадя на РЗИ. Оттам ми оповестиха, че персоналния доктор ще ми уточни какво да върша, а той ми сподели да заставам у дома, тъй като в случай че отида в РЗИ или в инфекциозна клиника най-вероятно ще лепна нещо и надали ще ме излекуват. Прибрах се вкъщи с кашлица, само че нямах температура. Това обаче ме тормози доста, тъй като посредством тази кашлица бих могъл, в случай че съм болен, да заразя всички към мен ", споделя Колев.

Всеки ден се обаждах на персоналния си доктор по време на изолацията си, добави той.

Защо никой нищо не направи за прибралите се от Банско. Тогава, както и аз съм се прибрал в родния си град, са се прибрали още несъмнено най-малко 6000 индивида по градовете си. Не съм сигурен, че някой от тези хора е бил потърсен от някакви инстанции в България, с цел да ги изследват или да създадат нещо за тях. Аз самичък го направих за себе си. Имах опция да си излизам където си желая, да си обикалям из града, разяснява Колев.

След като разбрах, че имам сътрудници в Израел, които към този момент са с открит вирус и аз съм бил в допир с тях до последния ден преди прибирането си в Бургас, започнах да диря къде да си направя тест за заболяването. Така през вчерашния ден си направих проучване в частна лаборатория и за в този момент е негативен, описа Бранимир. 

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР